Laatste nieuws !

Laatste nieuws !


23 november 2019Nog even en de 11e Meijendelloop 2019 gaat van start op 30 november. Graag willen wij jullie informeren over een aantal belangrijke zaken.


1. Route naar boerderij Meijendel:

Voor het instellen van navigatie in de auto voer in Plaatsnaam: Wassenaar Straatnaam: Meijendelseweg Huisnummer: 36. 

Als u op de Meijendelseweg bent volg deze weg tot je aan het rotonde komt neem de rotonde voor 2/3  je passeert dan slagbomen, blijf de weg volgen totdat jr voor de tweede keer langs slagbomen komt, je bent op het parkeerterrein van Meijendel.


2. Parkeren:

Meijendel beschikt over 2 grote parkeerterreinen vlakbij de boerderij dringend verzoek om de auto’s te parkeren in de daar voorbestemde  parkeervakken en dus niet daarbuiten. De duinwachters zullen hierop toezien en zij kunnen zelfs verbaliseren.


3. Kleedruimte:

Wij mogen de paardenstal gebruiken als kleedruimte, deze ruimte is wel beperkt. De paardenstal bevind zich recht tegen over het bezoekerscentrum "de Tapuit" achter de boerderij Meijendel (zie foto). Zorg dat er geen waardevolle spullen achter blijven in de kleedruimte. Er is tijdens de loop geen permanente bewaking.4. Boerderij Meijendel & toiletten:

Vanaf 07:00 uur zal de boerderij Meijendel geopend zijn om alleen gebruik te maken van de toiletten.


5. Startnummers:

De startnummers worden op zaterdag 23 november 2019 per post verstuurd (incl. speldjes). Het vriendelijke verzoek om de startnummers duidelijk en zichtbaar aan de voorzijde op te spelden, dit i.v.m. juist noteren van de eindtijden.

  

6. De Start:

Voor degene die dit jaar voor het eerst meelopen. De start vind plaatst om exact 08:00 uur vlak voor de paardenstal Meijendel Zorg dat je ruimschoots op tijd bent.


7. Parcours:

In overleg met Dunea is het parcours niet gewijzigd t.o.v. vorig jaar. Ook dit jaar zal het parcours door 2 losloopgebieden lopen. O.a. de ganzenhoek dit is een schitterend gebied, waar Schotse Hooglanders los rond lopen. Let wel op bij het betreden van het losloopgebied liggen wildroosters, we zullen dit duidelijk met bordjes aangeven. De route wordt aangeduid met onderstaande bordjes. Het parcours kan je bekijken door te klikken op parcours.


8. Drinkpost:

Ongeveer halverwege het parcours wordt 1 drinkpost ingericht. Bij deze drinkpost staat water en sportdrank klaar.


9. Na afloop:

Traditie getrouw is er na afloop koffie en appelgebak wat wordt aangeboden door de organisatie in de boerderij Meijendel, waar ook de hardloop herinneringshirts worden uitgereikt op vertoon van het startnummer.


10. Tot slot:

Wij doen ons uiterste best om alles tot in de puntjes te regelen, ongetwijfeld zal er best iets mis gaan. Wij vragen hiervoor jullie begrip.


Tot ziens op zaterdag 30 november, en hopen op een succesvolle editie van de 11e Meijendelloop 2019.Via onderstaande knop kan je de algemene voorwaarde inzien