Laatste nieuws !

Laatste nieuws !

15 november 2017

Belangrijke informatie !

 

Nog even en de 9e Meijendelloop 2017 gaat van start op 25 november. Graag willen wij jullie informeren over een aantal belangrijke zaken.

 

1. Route naar boerderij Meijendel:

Voor het instellen van navigatie in de auto voer in Plaatsnaam: Wassenaar Straatnaam: Meijendelseweg Huisnummer: 36. Geen navigatie ?

Voor de meest actuele route, kunt u kijken op www.routenet.nl en als eindadres: Meijendelseweg 36 en postcode: 2243 GN in te vullen en als woonplaats: Wassenaar.

Als je op de Meijendelseweg bent volg deze weg tot je aan het rotonde komt neem de rotonde voor 2/3 je passeert dan slagbomen, blijf de weg volgen totdat je voor de tweede keer langs slagbomen komt je bent op het parkeerterrein van Meijendel.

 

2. Parkeren:

Er zijn 2 grote parkeerterreinen voor ongeveer 200 auto's. Verzoek om de auto alleen in de parkeervakken te parkeren, en niet buiten de parkeervakken. De duinwachters kunnen je hiervoor bekeuren.

 

3. Kleedruimte:

Wij mogen de paardenstal gebruiken als kleedruimte, deze ruimte is wel beperkt. De paardenstal bevind zich recht tegen over het bezoekerscentrum "de Tapuit" achter de boerderij Meijendel (zie foto). Zorg dat er geen waardevolle spullen achter blijven in de kleedruimte. Er is tijdens de loop geen permanente bewaking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Boerderij Meijendel & toiletten:

Vanaf 07:00 uur zal de boerderij Meijendel geopend zijn om alleen gebruik te maken van de toiletten.

 

5. Startnummers:

De startnummers zijn op 16 november 2017 per post verstuurd (incl. speldjes). Mocht je op 18 november nog niets hebben ontvangen neem dan direct contact met de organisatie op via info@meijendelloop.nl.

Het vriendelijke verzoek om de startnummers duidelijk en zichtbaar aan de voorzijde op te spelden, dit i.v.m. juist noteren van de eindtijden.

 

6. De Start:

Voor degene die dit jaar voor het eerst meelopen. De start vind plaatst om exact 08:00 uur vlak voor de paardenstal Meijendel . Zorg dat je ruimschoots op tijd bent.

 

7. Parcours:

In overleg met Dunea is het parcours niet gewijzigd t.o.v. vorig jaar. Ook dit jaar zal het parcours door 2 losloopgebieden lopen. Onder andere de Ganzenhoek dit is een schitterend gebied, waar Schotse Hooglanders los rond lopen. Let wel op bij het betreden van het losloopgebied liggen wildroosters, we zullen dit duidelijk met bordjes aangeven. De route wordt aangeduid met onderstaande bordjes. Het parcours kan je bekijken door te klikken op parcours .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Natuurgebied:

De Meijendelse duinen is een natuurgebied het is uniek om hier een hardloopwedstrijd te mogen organiseren. Wij als organisatie zijn verantwoordelijk om het natuurgebied ook netjes en schoon te houden. Dus gooi niets in de natuur.

 

7. Drinkpost:

Ongeveer halverwege het parcours wordt 1 drinkpost ingericht. Bij deze drinkpost staat water en sportdrank klaar.

 

8. Na afloop:

Traditie getrouw is er na afloop koffie en appelgebak wat wordt aangeboden door de organisatie in de nieuwe boerderij Meijendel, waar ook de hardloop herinneringsshirts worden uitgereikt op vertoon van het startnummer.

 

9. Tot slot:

Wij doen ons uiterste best om alles tot in de puntjes te regelen, ongetwijfeld zal er best iets mis gaan. Wij vragen hiervoor jullie begrip. Tot ziens op zaterdag 25 november, en hopen op een succesvolle 9e Meijendelloop.