Laatste nieuws !

Laatste nieuws !

11 november 2018

Nog even en de 10e Meijendelloop 2018 gaat van start op 24 november. Graag willen wij jullie informeren over een aantal belangrijke zaken.

 

1. Route naar boerderij Meijendel:

Voor het instellen van navigatie in de auto voer in Plaatsnaam: Wassenaar Straatnaam: Meijendelseweg Huisnummer: 36. Geen navigatie ? Voor de meest actuele route, kunt u kijken op www.routenet.nl en als eindadres: Meijendelseweg 36 met postcode: 2243 GN in te vullen en als woonplaats: Wassenaar.

Als u op de Meijendelseweg bent volg deze weg tot je aan het rotonde komt neem de rotonde voor 2/3 u passeert dan slagbomen, blijf de weg volgen totdat u voor de tweede keer langs slagbomen komt U bent op het parkeerterrein van Meijendel.

 

2. Kleedruimte:

Wij mogen de paardenstal gebruiken als kleedruimte, deze ruimte is wel beperkt. De paardenstal bevind zich recht tegen over het bezoekerscentrum "de Tapuit" achter de boerderij Meijendel (zie foto). Zorg dat er geen waardevolle spullen achter blijven in de kleedruimte. Er is tijdens de loop geen permanente bewaking.

 

 

 

 

 

 

 

3. Boerderij Meijendel & toiletten:

Vanaf 07:00 uur zal de boerderij Meijendel geopend zijn om alleen gebruik te maken van de toiletten.

 

4. Startnummers:

De startnummers worden op 16 november 2018 per post verstuurd (incl. speldjes).

 

Het vriendelijke verzoek om de startnummers duidelijk en zichtbaar aan de voorzijde op te spelden, dit i.v.m. juist noteren van de eindtijden.

 

5. De Start:

Voor degene die dit jaar voor het eerst meelopen. De start vind plaatst om exact 08:00 uur vlak voor de paardenstal Meijendel . Zorg dat je ruimschoots op tijd bent.

 

6. Parcours:

In overleg met Dunea is het parcours niet gewijzigd t.o.v. vorig jaar. Ook dit jaar zal het parcours door 2 losloopgebieden lopen. O.a. de ganzenhoek dit is een schitterend gebied, waar Schotse Hooglanders los rond lopen. Let wel op bij het betreden van het losloopgebied liggen wildroosters, we zullen dit duidelijk met bordjes aangeven. De route wordt aangeduid met onderstaande bordjes. Het parcours kan je bekijken door te klikken op parcours .

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Drinkpost:

Ongeveer halverwege het parcours wordt 1 drinkpost ingericht. Bij deze drinkpost staat water en sportdrank klaar.

 

8. Na afloop:

Traditie getrouw is er na afloop koffie en appelgebak wat wordt aangeboden door de organisatie in de nieuwe boerderij Meijendel, waar ook de hardloop herinnerings- shirts worden uitgereikt op vertoon van het startnummer.

 

9. Tot slot:

Wij doen ons uiterste best om alles tot in de puntjes te regelen, ongetwijfeld zal er best iets mis gaan. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Tot ziens op zaterdag 24 november, en hopen op een succesvolle jubileumeditie van de 10e Meijendelloop 2018.